Välkommen till Sjöängen!

Sjöängen är ett trevligt villaområde i Trångsund, beläget cirka en mil söder om Stockholm. Området ligger bekvämt nära skolor, dagis och kommunikationsmedel. I Sjöängen finns vacker natur med naturreservat och närhet till populära sommar- och vintersjön Drevviken. Området har ett hundratal villor och några äldre fritidshus. En stor del av villorna är byggda kring år 2000.

Verksamhet 2021

All verksamhet påverkas av den aktuella situationen runt Covid-19. Vi planerar genomförande om detta är möjligt.

• 17 Januari – Vintermys vid Sjöängen
  • 25 Juni –  Midsommar

Verksamhet 2020

• 19 Januari – Vintermys vid Sjöängen
  • 28 Januari – Styrelsen sammanträder
  • 16 April – Föreningens årsstämma
  • 18 April – Drakfest på Sjöängen
  • 10 Maj – Städdag Lekparken
  • 19 Juni – Midsommarfirande (inställt pga Covid-19)
  • 29 Augusti – Sjöängsdagen

Bli Medlem

Klicka här för att bli medlem eller förnya ditt medlemskap!

En förutsättning för att föreningen ska fungera är att så många som möjligt är medlemmar. Om du inte är medlem men vill vara det, betala då in medlemsavgiften (300 kronor) på plusgiro 24 53 06-6  eller via Swish 123 525 09 49. Ange namn, bostadsadress och e-postadress.